Vacature mondhygiënist – Mondzorgcentrum Lunteren – Lunteren

Vacature mondhygiënist

Wij zijn op zoek naar een mondhygiënist voor twee dagen per week. Je komt als mondhygiënist te werken in een moderne en professionele groepspraktijk met vier behandelkamers. We werken met een enthousiast team van vier tandartsen, een mondhygiënist, vijf assistentes (waarvan drie preventie-assistentes) en een baliemedewerker. Je werkplek is in een modern praktijkpand met lichte behandelkamers die allemaal uit kijken op het groen. Je kan werken met de nieuwste EMS Prophylaxis Master. We werken volgens de meest actuele standaarden en staan voor kwaliteit, maar een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Binnen onze praktijk is er vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Persoonlijk contact met onze patiënten en focus op kwalitatief goede mondzorg vinden wij belangrijk.

Functie eisen

Je werkt graag met het team samen aan kwalitatief hoogstaande mondzorg voor onze patiënten. Je werkt zelfstandig, maar vindt collegialiteit en samenwerken ook belangrijk. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en bent in het bezit van een afgeronde Hbo-opleiding Mondhygiëne of Mondzorgkunde.

Wat wij bieden

Een inspirerende werkplek in een mooi, licht en modern bedrijfspand. De aanstelling is op ZZP-basis en wij bieden een marktconform honorarium. Een loondienstverband is ook bespreekbaar. Je werkdagen zijn in overleg. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Erwin Roorda, via telefoonnummer 0318-482375 of e-mail info@mzcl.nl.